تغذیه سالمندان سالمندان چه نیازهای تغذیه ای دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مصرف روزانه ی پروئین ،سبزیجات ، شیر ولبنیات، میوه ونان وغلات به صورت متعادل ومتنوع به حفظ سلامتی سالمندان کمک خواهد کرد.
این سم ها را با ولع نخورید! همه مواد غذایی، سالم نیستند و هر فردی با توجه به ذائقه‌اش از مواد غذایی خاصی استفاده می کند که ممکن است بر روی او اثرات سوئی داشته باشد.
صرافی زاده: نادیده گرفتن لیبلینگ استاندارد برای جامعه تبعات زیادی دارد پایگاه خبری لقمه: دکتر صرافی زاده افزود امروزه شاهد کوچک و ناخوانا شدن لیبل محصولات غذایی در فروشگاه ها و در مقابل بزرگ تر شدن نام خارجی و طراحی های زیبای محصولات هستیم که نتیجه ی آن می شود کمتر دیده . . .
فواید خوردن توت فرنگی در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: می توان ادعا كرد كه میوه توت فرنگی باید در رژیم غذایی همه زنان باردار مصرف شود، چون این میوه بسیار آبدار بوده و فواید زیادی هم برای سلامتی کلی بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افر . . .
کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی دارد.خوردن غذای سالم پس از بارداری بسیار مهم است .
پربیوتیک 2 تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه گوارش واقع شده است. ریشه بسیاری از مشکلات بهداشتی مربوط به عدم تعادل باکتری های روده است
بهترین مواد غذایی برای زنان شیرده پایگاه خبری لقمه: دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز تدابیر غذایی مادران در دوران شیردهی تشریح کرد.
صفحه 3 از 211  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
چنگالی که طعم‌‌ غذا را تغییر می‌دهد پایگاه خبری لقمه: آیا می‌دانستید با الکتریسیته می‌توان طعم غذاها را بازسازی کرد؟ این موضوع برای شما هم حتما جذاب است و محققان ژاپنی قدم اول برای کشف آن را برداشته‌اند.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.

حامیان