دانستنی های لازم برای پخت سبزی ها آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص . . .
عضو شورای سیاستگذاری سلامت صداو سیما: مصرف پاستیل و شکلاتی را که تبلیغ نمی‌کنیم از پفک بیشتر است عضو شورای سیاستگذاری سلامت صدا و سیما گفت: اگر چه تبلیغات در سبد خرید مردم تاثیرگذار است اما بسیاری از مواد غذایی مانند پاستیل و شکلات که هرگز در صدا و سیما تبلیغ نشده‌اند بالاترین میزان فروش را دارند . . .
به بهانه 16 بهمن؛ روز جهانی سرطان؛ با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
انواع بیماری‌ها در کمین هواداران پیتزا و ساندویچ طعم لذیذ و مطلوب، آماده شدن سریع غذا، ظاهر زیبای غذا، محیطی شیک و قیمتی مناسب از جمله عواملی است که سبب استقبال افراد از غذاهایی مانند انواع پیتزا و ساندویچ می‌شود.
تاریخچه پیتزا؛ از سربازان داریوش تا جنوب ایتالیا نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل گره خورده است. اما این غذای پرطرف‌دار راه درازی را پیمود تا به یک غذای جهانی تبدیل شد.
یک ماده غذایی مفید برای افراد چاق سیب زمینی موجب کاهش فشارخون در افراد چاق مبتلا به پرفشاری خون می‌شود.
مادران لنگه کفش را از کنار سفره بردارند احمدخداداد گفت: متأسفانه بد غذایی کودکان، معضل امروز مادران شده است.مادران واقعاً نگران هستند و اصرار دارند برای رفع بد غذایی و کم غذایی کودکانشان چاره‌ای بیابند.
صفحه 1378 از 1753  اول  قبلی   1373    1374    1375    1376    1377    1378    1379    1380    1381    1382    1383   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
ارتباط سال تولد با چاقی متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.