در نظر سنجی لقمه مشخص شد سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه لقمه: در نظرسنجی سایت لقمه، نان سنگک گوی سبقت را از بقیه نان ها ربود.
غذاهای ماه رمضان/ آش ترخینه با دستور سرآشپز لقمه لقمه: آش ترخینه، آشی است که در شهرهای مختلف ایران با نام های مختلفی طبخ می شود، اما آش ترخینه غذای محلی شهرستان بروجرد است.
هشدار محققان درباره مصرف زیاد استامینوفن محققان علوم پزشکی بر اساس تحقیقات جدید خود هشدار دادند که مصرف زیاد داروی استامینوفن خطر ابتلا به نارسایی‌های کبدی را افزایش می‌دهد.
تحقیقات جدید نشان داد؛ آب بخورید، چاق نشوید لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف آب با وعده های غذایی چه بسا باعث جلوگیری از بروز چاقی و بیماریهای مرتبط با آن می شود.
موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا۳ مورد نیاز بدنشان را تامین ک . . .
بهترین زمان مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان لقمه: زولبیا و بامیه با اسید چرب ترانس از جمله شیرینی های سنتی ما برای ماه مبارک رمضان است که برای خریدنش گاه مردم در صف های طویل می ایستند تا این شیرینی پرقند وچربی والبته خوشمزه را به سر سفره افطار . . .
توصیه متخصصین برای تغذیه در ماه رمضان؛ در فاصله افطار تا سحر میوه و نوشیدنی مصرف کنید لقمه: دفعات غذا خوردن در ماه رمضان اهمیت خاصی در سلامت روزه داران دارند و رعایت نکردن اصول تغذیه باعث آسیب رسیدن به سلامت بدن می شود.
صفحه 1600 از 1725  اول  قبلی   1595    1596    1597    1598    1599    1600    1601    1602    1603    1604    1605   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.