چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
وزارت بهداشت: اغذیه فروشی‌ها رتبه‌بندی می‌شوند معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند.
گزارش تصویری / برداشت گل محمدی و گلاب گیری در میمند فارس لقمه: برداشت گل محمدی و گلاب گیری در میمند فارس آغاز شد.
فواید تغذیه ای زغال اخته گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه ها می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود و در زبان انگلیسی به آن CORNELIAN CHERRY گویند.
نفرات برتر چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین معرفی شدند چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین 3 عکس برتر در بخش آزاد و 2 اثر برتر در بخش ویژه خود داشت.
این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که بینایی را تقویت و از ابتلا به بیماری‌هایی مثل «آب مروارید» و «دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری» پیشگیری می‌کنند. توصیه های غذایی ما را جدی بگیرید!
مروری بر خواص توت فرنگی لقمه: توت فرنگی منبع غنی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آنتی‌ اکسیدان‌ ها است. از این میوه می ‌توان در جهت افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در مجموع ارتقای سلامتی بدن بهره گرفت.
صفحه 1667 از 1753  اول  قبلی   1662    1663    1664    1665    1666    1667    1668    1669    1670    1671    1672   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت