گزارش تصویری / چوپانان ارتفاعات دیلمان - 1 لقمه: هرساله بارش برف و سرمای شدید وکمبود چراگاه باعث میشود که چوپانان و گله داران ساکن دیلمان به منطقه جلگه ای وشالیزارهای پایین دست که مکان مناسبی برای چرای دامها می‌باشد کوچ می کنند و در حال حاضر ب . . .
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی خبر داد ۷۵۰۰ کارتن موز به نرخ دولتی فردا در میدان میوه و تربار توزیع می‌شود رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: فردا7500کارتن موز به نرخ دولتی 1380تومان در میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران توزیع می‌شود.
چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت های آبی، انگور فرنگی سیاه و توت های سیاه می تواند انسان را در برابر بیماری پارکینسون محافظت کند.
عکس چلو کباب خور حرفه ای دیدین...!؟ لقمه: کی گفته که غذای ایرانی سن و سال می شناسه و با هر مذاقی جور در نمیاد؟
نمک خوراکی چیست؟ سر سفره غذا اغلب شنیده اید یا خود گفته اید که این غذا شور یا بی نمک است آیا هیچگاه از خود پرسیده اید که این نمک خوراکی چیست؟ و از چه عنصرهایی تشکیل شده است؟
چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینوویال زانو را کاهش می دهد.
بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.
صفحه 1673 از 1752  اول  قبلی   1668    1669    1670    1671    1672    1673    1674    1675    1676    1677    1678   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.