بوی سیب زمینی کبابی، شادی آور است دانشمندان دریافتند بویی که از غذا به ویژه سیب زمینی در حین روند پخت و پز آزاد می‌شود، می‌تواند خاطرات مثبت را در مغز انسان زنده کند
گزارش تصویری / شکوفه های بهاری به گزارش لقمه با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز باغات استان فارس جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
آشپزی، یک میلیون و 900 سال پیش رایج بوده است قدمت آشپزی در جهان بیش از یک میلیون و 900 هزار سال گزارش شده است.
آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتری دارد به شرطی که درست استفاده شود.
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران: بازار گوشت مرغ کمبودی ندارد رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران گفت : بازار گوشت مرغ هیچ کمبودی ندارد و رشد تولید هم مناسب است.
نخستین بار در کشور رستوران‌های مشهد ستاره‌دار می‌شود رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در کشور رستوران‌ها از نظر بهداشتی ستاره‌دار می‌شوند تا معیاری برای بررسی بهداشت و کیفیت آن‌ها مد نظر قرار گیرند.
صفحه 1674 از 1752  اول  قبلی   1669    1670    1671    1672    1673    1674    1675    1676    1677    1678    1679   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  رژیم غذایی مناسب ام اس بیماری ام اس (M.S) یك بیماری پیش‌رونده است و درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت