کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران خاطر نشان کرد: 70 درصد گندمی که در کشور تولید می‌شود درجه یک و دارای 12 درصد پروتئین است از این‌رو نامرغوبی نان ریشه در عوامل دیگری دارد.
وضعیت برنج های دپو شده در گمرک پایگاه خبری لقمه: سه گروه از برنج های دپو شده در گمرکات وجود دارند که مجموع آنها به 115 هزار تن می رسد.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
واکاوی مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب ها به رادیو ایران رسید پایگاه خبری لقمه: برنامه «ایران امروز» با حضور کارشناسان و صاحب نظران به بررسی مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب ها در کشور می پردازد.
عرضه تخم مرغ بسته بندی مانع گرانفروشی می شود/تنظیم بازار با واردات ۱۰۰ تن تخم مرغ پایگاه خبری لقمه: فرزاد طلاکش گفت: زیاده خواهی شرکت های پخش و مغازه داران باعث افزایش قیمت تخم مرغ می شود!
افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.
صفحه 172 از 1753  اول  قبلی   167    168    169    170    171    172    173    174    175    176    177   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت