نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی پایگاه خبری لقمه: نرخ جدید جرایم رانندگی از ۲۳ تیر امسال اعمال شد و در میان همه جرایم، یک تخلف جریمه سنگین‌تری دارد.
تخصیص ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما به «سایر صنایع» «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
اولین انتصابات مسعود پزشکیان؛ عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند پایگاه خبری لقمه: محمدرضا عارف و محسن حاجی میرزایی با حکم رییس جمهور به ترتیب به سمت معاون اولی و رییس دفتری منصوب شدند.
فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای افزایش مهارت زنبورداران در تولید تجاری ژل رویال، بره موم، گرده گل و زهر زنبور عسل، فعالیت زنبورداری از دایره تک محصولی خارج شده ا . . .
پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: پاستیل‌های باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.
آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو نسبت به فرآورده لاغری غیرمجاز چربی سوز جلبک و بلوبری هشدار داد.
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اینکه افراد لاغر از ابتلا به دیابت مصون می مانند یا خیر، توضیحاتی ارائه داد.
صفحه 55 از 1757  اول  قبلی   50    51    52    53    54    55    56    57    58    59    60   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.