دستور تهیه عـدس پلو قـالبی
در گذشته عدسپلو نذری (یا هر غذای نذری) را روی آتش (هیزم) طبخ میكردند و چه خوشمزه بود. ممكن است در این زمان امكانات لازم در بعضی مناطق وجود نداشته باشد تا غذا را روی آتش بپزند و ما میتوانیم برای نزد . . .
طرز تهیه لازانیای بادنجان
بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.
نمونههایی از تزئین سالاد الویه
سالاد الویه یکی از سالادهای پرطرفدار است که البته به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز استفاده می شود. بر روی این سالاد می توانید تزئیناتی با مواد غذایی انجام دهید.
دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی
پلو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده میشود. نوع لوبیای آن را میتوانید بنابر ذائقهتان ت . . .