دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی در گذشته عدس‌پلو نذری (یا هر غذای نذری) را روی آتش (هیزم) طبخ می‌كردند و چه خوشمزه بود. ممكن است در این زمان امكانات لازم در بعضی مناطق وجود نداشته باشد تا غذا را روی آتش بپزند و ما می‌توانیم برای نزد . . .
طرز تهیه لازانیای بادنجان بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.
دستور تهیه کباب ژاپنی به این نوع کباب ژاپنی بیف رول ژاپنی نیز می گویند.
شیرینی‌های نوروزی/ روش تهیه شیرینی برنجی برای نوروز شیرینی برنجی شیرینی مخصوص کرمانشاه است که در ایام نوروز طرفدار بسیاری دارد و برای پذیرایی استفاده می شود.
نمونه‌هایی از تزئین سالاد الویه سالاد الویه یکی از سالادهای پرطرفدار است که البته به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز استفاده می شود. بر روی این سالاد می توانید تزئیناتی با مواد غذایی انجام دهید.
دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی پلو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می‌شود. نوع لوبیای آن را می‌توانید بنابر ذائقه‌تان ت . . .
طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال قزل آلا یکی از پر مصرف ترین ماهی هاست که با شیوه کبابی نیز خوشمزه تر می شود.
صفحه 64 از 148  اول  قبلی   59    60    61    62    63    64    65    66    67    68    69   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت