بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، تجمع غیرطبیعی چربی در کبد که از طریق الکل ایجاد نشده باشد، ممکن است خطر نارسایی قلبی را تا حد زیادی افزایش دهد.
کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که رژیم غذایی کم چرب و گیاهی غنی از سویا ممکن است به کاهش علائم گُرگرفتگی در دوره یائسگی کمک کند و موجب کاهش وزن شود.
تغذیه برای بهبود آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: تغذیه خوب برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس ضروری است. اما هنگامی که بدن شما برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها با علائم آنفلوآنزا مبارزه می‌کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم بر . . .
نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
تغذیه سالمندان و باید و نبایدهای آن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره تغذیه و دلایل کم اشتهایی سالمندان توضیحاتی ارائه داد.
غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است.
بهترین رژیم غذایی برای مبتلایان به کم کاری تیروئید پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه معتقد است کم‌کاری تیروئید به حالتی گفته ‌می‌شود که بدن به اندازه‌ کافی هورمون تیروئید تولید نمی‌کند.
صفحه 13 از 251  اول  قبلی   8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟