چگونه موهای خود را با عسل تقویت کنیم؟ عسل خاصیت های فراوانی دارد که از جمله آن، پیشگیری از ریزش مو است.
تدوین سبد غذایی برای ۱۴ گروه سنی به گفته حاجی فرجی سبد غذایی خانوار زمانی مطلوب است که با تکیه بر 4 فصل و وضعیت درآمد خانوار، نرخ تورم و مسائل اقتصادی و اجتماعی سطح کشور بررسی شده باشد.
تولید 821 داروی گیاهی در کشور رییس اداره داروهای طبیعی سازمان غذا و دارو آخرین آمار تولید داروهای گیاهی در کشور را اعلام کرد و گفت: شمار داروهای گیاهی ایرانی به عدد 821 رسیده است که در مقایسه با سال قبل حدود 13 درصد رشد نشان می‌ده . . .
نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظروف یکبار جهت توزیع نذورات، گفت: نباید مواد غذایی به صورت خیلی داغ دراین ظرفها ریخته شود چون در اثر حرارت ایجاد شده، املاح ظروف وارد غذا شده و ایجاد س . . .
افت کیفیت سیب‌زمینی رییس اتحادیه سیب‌زمینی‌کاران از افت کیفی سیب‌زمینی خبر داد و گفت: با توجه به پایین بودن قیمت خرید تضمینی، این محصول از سوی واسطه‌ها از کشاورز جمع‌آوری می‌شود و با 600 تومان افزایش قیمت در هر کیلو در ب . . .
عرضه ماده اولیه داروهای آلزایمر و هپاتیت محققان کشور اخیرا با اجرای پروژه تحقیقاتی با استفاده از یک روش نوین ماده اولیه داروی بیماریهای هپاتیت و آلزایمر بر پایه نانوذرات مغناطیسی را تولید کردند این ماده اولیه تاکنون از خارج وارد می‌شده است.
غضنفری مسئول تعیین قیمت لبنیات شد قیمت 58 محصول لبنی امروز اعلام می‌شود دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده های لبنی با بیان اینکه تصمیم گیری درباره تعیین قیمت 58 محصول لبنی از سوی ستاد تنظیم بازار کشور برعهده وزیرصنعت، معدن و تجارت گذاشته شده است، از اعلام رسمی این قیمت . . .
صفحه 1509 از 1757  اول  قبلی   1504    1505    1506    1507    1508    1509    1510    1511    1512    1513    1514   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.