صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
10جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
1جدید
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
1جدید
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی
در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزادی از شیر مادر تغذیه شدهاند، پس از بلوغ و در سنین بزرگسالی كمتر با خطر ابتلا به افسردگی مواجهند.
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
دانشمندان دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق خوردن سیب خشک به بدن زنان اضافه شده بود به چاق شدن آنها منجر نشد و در حقیقت آنها بعد از یک سال مقداری کاهش وزن هم داشتند.
روغن ماهی روند پیری را كندتر میكند
پزشكان میگویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم روغن ماهی به بهبود توان عضلانی در سالمندان كمك میكند و در نتیجه از سرعت پیر شدن میكاهد.
آب ذغال اخته برای مقابله با عفونتهای ادراری كودكان مفید است
متخصصان اطفال در یك مطالعه كوچك دریافتهاند كه آب ذغال اخته طبیعی سرشار از مواد آنتی باكتریال خاص است كه در پیشگیری از ابتلای مجدد كودكان به عفونتهای مجاری ادراری و مثانه نقش قابل توجهی دارد.
نوشیدنی برای داشتن شکم تخت
اگر میخواهید شکمی صاف و تخت داشته باشید مصرف این نوشیدنی را به شما توصیه میکنیم.
آیا آبمیوهها آب میوهاند؟!
هوا که گرم میشود، بازار مصرف انواع آبمیوههای خنک هم رونق میگیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوهها میتواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
بهترین زمان برای خوردن سالاد
مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد میباشد، بهترین زمان برای مصرف سالاد است که عقاید متفاوتی در مورد این امر وجود دارد. برخی از افراد بهترین زمان مصرف سالاد را قبل از غذا میدانند، عدهای دیگر مع . . .
صفحه 1565 از 1727
اول
قبلی
1560
1561
1562
1563
1564
1565
1566
1567
1568
1569
1570
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب
پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی...
مصرف آب گوجهفرنگی موثرتر از نوشابههای انرژیزا
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...
ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند
خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟
پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
آنچه باید در مورد رنگ میوهها بدانید
تنوع رنگی میوهها و سبزیها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگها به ما میگویند کدام رنگ از میوهها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله میکند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماریها را در بدن به حداقل می رساند.
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت
یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیهها کمک می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است