دستور پخت خورش کرفس لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
روش تهیه خورش به آلو لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.
روش تهیه خورش گوجه سبز لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
روش تهیه اسپاگتی با پنیر پارمسان لقمه: اسپاگتی نوعی پاستا و یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که غالبا از خمیر سالومین که به صورت کشیده است، تهیه می‌شود.
دستور پخت ته‌چین دو رنگ لقمه: ته چین یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانی است که به شیوه های مختلفی طبخ می شود.
آشنایی با پخت غذاهای گیاهی/ طرز تهیه پلو سبزیجات چینی لقمه: بر اساس یک مطالعه انجام شده رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را در افراد مبتلا به رماتیسم کاهش دهد. حمله قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ مبتلایان به این بیماری ب . . .
صفحه 131 از 148  اول  قبلی   126    127    128    129    130    131    132    133    134    135    136   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .