کاهش ریسک دیابت نوع۲ با مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبرو هستند.
رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده را در زنان کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده (پانکراس) را در زنان مسن کاهش می دهد.
ارتیاط غذای تند با حملات قلبی پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج مطالعات جدید، افرادی که غذاهای تند مصرف می کنند احتمالا نمک کمتری مصرف کرده و فشارخون پایین تری دارند، از اینرو با کاهش ریسک حملات قلبی و سکته روبرو هستند.
راهکارهایی برای کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: با ۸ روش عجیب و غیر عادی که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند آشنا شوید.
مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود پایگاه خبری لقمه: برخی عادت‌های نادرست در زندگی و انتخاب خوراکی‌های ناسالم به مرور زمان به مغز آسیب می‌رساند.
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد پایگاه خبری لقمه: بخش خصوصی ایران و فرانسه در حضور وزیر جهادکشاورزی کشورمان و کمیسیونر کشاورزی اتحادیه اروپا یک تفاهم نامه همکاری در زمینه تولید مشترک بذر ذرت و سورگوم امضا کردند.
تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.
صفحه 318 از 1753  اول  قبلی   313    314    315    316    317    318    319    320    321    322    323   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
این خانم ها مولتی ویتامین نخورند اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.