صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
6جدید
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
دستور پخت پیتزا قارچ مخلوط
پیتزا قارچ مخلوط یکی از پرطرفدارترین پیتزاهاست که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید.
دستور تهیه كباب چوبی مدیترانهای
در دستور زیر روش تهیه کباب چوبی مدیترانهای با مرغ (Mediterranean Chicken Kebabs) را می خوانید. البته می توانید از گوشت قرمز نیز در کنار آن استفاده کنید.
طرز تهیه کوفته گوشت یونانی
در زیر دستور پخت یک نوع دیگر از انواع کوفته خوشمزه را آموزش می دهیم.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)
سفرههای ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو
ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
دستور پخت پای سبزیجات؛ غذایی رژیمی و تابستانی
پای سبزیجات غذایی سبک است که در تابستان نیز بسیار مناسب است و غذایی رژیمی نیز محسوب می شود.
روش تهیه مربا و شربت آلبالو
مربا و شربت آلبالو از جمله خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم است که روش تهیه آن نیز زیاد سخت نیست.
صفحه 83 از 148
اول
قبلی
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک
میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...
10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه
برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...
کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نمایشگاه عکسهای سفرههای هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد
پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس «سفرههای هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
زیباتر شدن با توت فرنگیهای هوسانگیز
توتفرنگیهای قرمز و زیبا به شما چشمک میزنند و شما را وسوسه میکنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوشرنگ علاوه بر طعم فوقالعادهای که دارد، میتواند به عنوان ماده اولیه انواع کرمها و ماسکهای زیبایی که میتوانید خود در منزل تهیه کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو
ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران
پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است