صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
شیرینی اسکار؛ شیرینی خوش طعم برای عید فطر
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف است که می تونید از آن به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید.
دستور پخت شیرین پلوی مجلسی برای ضیافت افطار
در دستور پخت زیر روش تهیه شیرین پلوی مجلسی را آموزش می دهیم که می توانید آن را در سفره افطار سرو کنید.
روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار
یکی از شیرینی هایی که می توانید به جای زولبیا و بامیه در ضیافت های افطار استفاده کنید، رول خرما و گردو است.
روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار
خرما یکی از خوراکی های سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک کیک خوشمزه نیز استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی خرمایی؛ شیرینی بعد افطار
در ماه رمضان و در ضیافت های افطارتان می توانید برای پذیرایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.
طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار
پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.
آش ماسـوآ؛ افطاری محلی به سبک بروجردیها
آش ماسـوآ، غذای محلی شهرستان بروجرد است که در سفره افطاری این شهر نیز کاربرد دارد.
صفحه 86 از 148
اول
قبلی
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه میدارد
فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
آب سرد کبد را چرب میکند
یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکیهای سرد را موج...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
وقتی در ایران گریه کردم
روزگاری که ما در آن زندگی میکنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوریها و پیشرفتها دست پیدا میکند و آدمها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر
اگر میخواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان میخورد.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
پایگاه خبری لقمه: در سالهایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش میکند تا چهرهای حرفهایتر و مدرنتر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاشها بیتردید نبود یک نظام استاندارد برای ردهبندی رستورانها و مراکز پذیرایی است؛ مسألهای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
در فصل سرما عسل بخورید
اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیمکنندگی قند بدن استفاده میکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است