صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
3جدید
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
1جدید
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
دستور پخت بورك پنیر و سیبزمینی با ارده
از این همه مواد اولیه نترسید چون میخواهم یك بورك ساده و سالم را به شما آموزش بدهم. این بورك با حداقل هزینه آماده شده و در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میكند.
روش تهیه قطاب سیب و دارچین
قطاب سیب و دارچین از شیرینی ها خوشمزه است که حتما باید امتحانکنید.
دستور تهیه خورش زرشک؛ غذای كردی
اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید حتما این خورش را درست کنید.
سماق کباب با تبوله کوسکوس؛ غذای محبوب لبنانیها
یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.
طرز تهیه کباب حسینی
دستور پخت کباب حسینی زیر، برای شش نفر قابل تهیه است.
دستور تهیه ژله هنــدوانه
در تابستان که فصل میوه خوشمزه هندوانه است، بد نیست ژله آن را نیز تهیه کنید.
روش تهیه تهچین ماهی
ته چین انواع مختلفی دارد که در دستور زیر ته چین ماهی را آموزش می دهیم.
صفحه 82 از 148
اول
قبلی
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...
۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ
بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک مادهی غذایی ...
با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید
پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟
با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟
اگر زیاد به چشمهای ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکیاش زل نزنید و حس کنجکاویتان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یکبار هم که شده مزهاش را بچشید. با این ملخ دریایی که به آن میگو میگویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه میکنند.
غذاهای مناسب کودکان شما
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان میکنند که کودکان هاتداگ، پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
نکات مهم درباره پخت شله زرد
برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است