با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید معمولا در چیدمان سفره های افطار حلوا نیز کاربرد دارد.
دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.
طرز پخت مرغ ترش؛ غذای محلی استان گیلان برای افطار اگر از درست کردن مرغ به صورت ساده خسته شده اید، می توانید این دستور پخت را امتحان کنید.
آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار پودر نارگیل، اصلی‌ترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
روش تهیه ته چین شیرازی مناسب ضیافت افطاری ته چین از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می شود.
طرز تهیه کیک شش لایه توت فرنگی • زمان آماده سازی: یک ساعت • زمان پخت: 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت • زمان خنک شدن: 15 دقیقه
ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
صفحه 87 از 148  اول  قبلی   82    83    84    85    86    87    88    89    90    91    92   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت