صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید
معمولا در چیدمان سفره های افطار حلوا نیز کاربرد دارد.
دستور پخت كوفته ریزه با سیبزمینی مناسب برای سحری
تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.
طرز پخت مرغ ترش؛ غذای محلی استان گیلان برای افطار
اگر از درست کردن مرغ به صورت ساده خسته شده اید، می توانید این دستور پخت را امتحان کنید.
آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار
پودر نارگیل، اصلیترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
روش تهیه ته چین شیرازی مناسب ضیافت افطاری
ته چین از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می شود.
طرز تهیه کیک شش لایه توت فرنگی
• زمان آماده سازی: یک ساعت • زمان پخت: 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت • زمان خنک شدن: 15 دقیقه
ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار
مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
صفحه 87 از 148
اول
قبلی
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...
باز هم معجزه ماست
روزانه چقدر ماست می خورید؟
لاغری با این عرق گیاهی
افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نوشیدنی ویژه کارمندان
کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران
ما ایرانیها در گذشته عادتهای بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کردهایم؛ عادتهایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
مهمترین علل پنهان چاقی
اگر غذایتان زیاد است و تحرکتان کم، نباید از چاق شدنتان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمیخورید و تحرکتان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزنتان یکه بخورید...
نمایشگاه عکسهای سفرههای هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد
پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس «سفرههای هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است