با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید معمولا در چیدمان سفره های افطار حلوا نیز کاربرد دارد.
دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.
طرز پخت مرغ ترش؛ غذای محلی استان گیلان برای افطار اگر از درست کردن مرغ به صورت ساده خسته شده اید، می توانید این دستور پخت را امتحان کنید.
آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار پودر نارگیل، اصلی‌ترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
روش تهیه ته چین شیرازی مناسب ضیافت افطاری ته چین از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می شود.
طرز تهیه کیک شش لایه توت فرنگی • زمان آماده سازی: یک ساعت • زمان پخت: 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت • زمان خنک شدن: 15 دقیقه
ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
صفحه 87 از 148  اول  قبلی   82    83    84    85    86    87    88    89    90    91    92   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت