ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

عرضه‌ روغن در نمایشگاه‌های ضیافت با 5 تا 10 درصد زیر قیمت مصرف‌کننده دبیر انجمن صنفی روغن نباتی با ابراز امیدواری نسبت به توزیع 30 هزار تن روغن خام بین کارخانه‌ها در هفته آینده گفت: مشکلی در زمینه‌ تامین روغن نباتی موردنیاز صنف و صنعت در ماه رمضان وجود ندارد.
خرید 80هزار تن مرغ از تولیدات داخل با وجود اینکه امسال مجوز واردات 100 هزار تن مرغ صادرشده بود، اما مسئولان شرکت پشتیبانی امور دام 80 هزار تن مرغ داخلی را از مرغداران خریداری، ذخیره سازی و وارد چرخه مصرف کردند.
آغاز برداشت آفتابگردان آجیلی در اردستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردستان از آغاز برداشت آفتابگردان آجیلی در مزارع زیر کشت این شهرستان خبر داد.
مروری بر مهم‌ترین افطاری‌های سیاسی! «رئیس‌جمهور منتخب در اولین مراسم رسمی با بهارستان‌نشینان میهمان سفره افطاری آنها خواهد بود. براساس اخبار اعلام شده از سوی هیات رئیسه مجلس گویا قرار است یکشنبه آینده مجلس اولین سفر افطاری را برای رئیس‌ . . .
اوقات شرعی تهران و مراکز استان‌ها در نخستین روز ماه رمضان+جدول اذان صبح نخستین روز ماه مبارک در حالی در مأذنه‌ها سر داده می‌شود که شهروندان مشهد الرضا(ع) یک ساعت زودتر از اهالی بوشهر سفره سحری را بر می‌چینند.
برگزاری دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از برگزاری دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان خبر داد.
صادرات پسته در بهار امسال افزایش یافت بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی ایران، صادرات پسته در بهار امسال به لحاظ وزنی 3.7 درصد و به لحاظ ارزش 4.7 درصد افزایش یافته است.
صفحه 554 از 707  اول  قبلی   549    550    551    552    553    554    555    556    557    558    559   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت