خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا اعلام کرد خطر اوج‌گیری «اُمیکرون» در کشور تا ۳ هفته آتی / دو قرص ایرانی ضدکرونا در انتظار اخذ مجوز دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: با توجه به این که امیکرون در کشور ما هفته گذشته شناسایی شده است و با توجه به زمان تکثیرش که حدود یک ونیم تا ۳ روز است، انتظار می‌رود که اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و وا . . .
حفظ ارز ۴۲۰۰تومانی واردات گندم و دارو تا آخر سال یک مقام مسئول در وزارت جهاد با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گندم و دارو تا آخر سال حذف نمی شود، گفت: درباره کالاهای دیگر احتمال دارد تا یکماه آینده اتفاقاتی بیفتد.
دریافت پروانه صنفی جهت اخذ جواز کسب خرده‌فروشی و عمده‌فروشی الزامی شد پایگاه خبری لقمه: اتاق اصناف اعلام کرد: کسب‌وکارها برای اخذ نقش (جواز کسب) خرده‌فروشی و عمده‌فروشی به دریافت پروانه صنفی ملزم شدند.
کدام اقلام مشمول درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا هستند پایگاه خبری لقمه: انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، اقلام مشمول درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا را اعلام کرد.
استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت پایگاه خبری لقمه: تیغه‌ چاقوها عمدتاً از فولاد و دسته چاقو بنا به کاربردی و تزئینی بودن آن از شاخ گوزن و گاومیش، استخوان حیوانات، صدف طبیعی، فیبر و مواد مصنوعی دیگر است.
مشترکان گاز خانگی کم‌مصرف پاداش می گیرند پایگاه خبری لقمه: شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد مشترکان گاز خانگی در صورت کاهش مصرف، پاداش صرفه‌جویی دریافت می‌کنند.
میوه لاکچری دورهمی یلدا چقدر هزینه دارد پایگاه خبری لقمه: در ماه‌های اخیر قیمت انواع مواد غذایی آنچنان بالا رفته که بیشتر اقشار جامعه قادر به خرید نیستند و اگر وفور کالا و مواد غذایی در بازار مشاهده می‌شود به دلیل نبود توان اقتصادی از سوی خ . . .
صفحه 128 از 705  اول  قبلی   123    124    125    126    127    128    129    130    131    132    133   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.