ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان بر اجرای مفاد کلیدی آئین‌نامه ماهیگیری مسئولانه تأکید کرد و گفت: این آئین‌نامه در دو محور پایداری صنعت ماهیگیری وحفظ اشتغال در حال پیگیری است . . .
مدیرعامل جدید صندوق توسعه ملی‌ مشخص شد پایگاه خبری لقمه: رئیس جمهور در حکمی مهدی غضنفری را به مدت 5 سال به عنوان مدیرعامل صندوق توسعه ملی منصوب کرد.
شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد پایگاه خبری لقمه: دبیر رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران اعلام کرد که در حال حاضر سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان‌ها از این انجمن استعلام می‌گیرند و اگر ماشینی ساخت داخل داش . . .
ادامه روند نزولی بورس / شاخص ۶۶۰۰ واحد افت کرد پایگاه خبری لقمه: بورس تهران معاملات امروز، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ را هم در ادامه روند دیروز، نزولی آغاز کرد و شاخص کل در نیم ساعت اول با افت ۶۶۰۰ واحدی تا یک میلیون و ۴۵۹ هزار واحد افت کرد.
کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: جزئیات تخفیف 10 درصدی سه قلم محصول لبنی که دو روز پیش وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا از هفته جاری خبر داده بود، اعلام شد.
افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی پایگاه خبری لقمه: افزایش روزانه قیمت محصولات اساسی نظیر گندم، خوراک دام و دانه‌های روغنی و محدودیت‌های صادراتی که کشورها اعمال کرده‌اند، واردات این محصولات را سخت‌تر کرده، بنابراین افزایش ضریب خود اتک . . .
صفحه 139 از 707  اول  قبلی   134    135    136    137    138    139    140    141    142    143    144   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.