خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مشکلات بانکی مانع شرکت ایران در مزایده بین‌المللی خرید خوراک دام شد پایگاه خبری لقمه: به گفته تاجران اروپایی، شرکت پشتیبانی امور دام ایران، بار دیگر نتوانست به علت عدم تمایل بانک‌های بین‌المللی برای انتشار ضمانت‌نامه‌های لازم، در مزایده فروش ۴۰۰ هزار تن ذرت و جو شرکت . . .
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: هم‌زمان با چهارمین جشنواره ملی پسته، دومین تالار بورس پسته کشور و خط تولید بسته‌بندی پسته تازه صنعتی برای نخستین بار در دامغان به بهره‌برداری رسید.
ایران 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین می کند پایگاه خبری لقمه: طهماسبی گفت: با توجه به نیاز کم طلای سرخ به آب، این محصول در تمام استان های کشور مورد توجه قرار گرفته ، به طوریکه ایران توانسته 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین کند.
آخرین وضعیت بازار داخلی و خارجی نهاده‌های دامی/ قیمت جو کاهش یافت پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان باتحلیل آخرین وضعیت بازار داخلی و خارجی نهاده‌های دامی، گفت: در حدود ۲۰ روز اخیر قیمت جو کاهش یافته است.
نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار پایگاه خبری لقمه: نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار ایران به منظور تشکیل کمیته ای برای اجرای برنامه های آماری ثبتی محور در بخش کشاورزی در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار ش . . .
ثبت آجیل تبریز در فهرست آثار ملی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در یک سال و نیم گذشته 5 مورد از آثار ناملموس استان در فهرست ملی به ثبت رسید، از ثبت آجیل تبریز در فهرست آثا . . .
سیستان وبلوچستان ظرفیت تولید ماهانه 50 هزار تن آرد افغانستان را دارد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخورداری از 11 کارخانه تولید آرد ظرفیت تامین ماهانه 50 هزار تن آرد مورد نیاز کشور دوست و همسایه افغانستان را دارد. . . .
صفحه 265 از 704  اول  قبلی   260    261    262    263    264    265    266    267    268    269    270   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.