ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش معتقد است فرارسیدن ایام عزاداری ماه محرم تاثیری در رونق فعالیت‌های این صنف ندارد و معمولا غذاهای نذری در این ایام توسط مردم تهیه می‌شود و سفارشات چندا . . .
محلول پاشی 120 هکتار از رویشگاههای شمشادی مازندران پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه نوشهر گفت که امسال برای پیشگیری ، مقابله و مهار شیوع آفت شب پره ، در 120 هکتار از رویشگاههای شمشا . . .
اجرای طرح ابرسانی در ۳۰هزارهکتار از دشت سیستان تاسال۹۷ پایگاه خبری لقمه: معاون امور آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۳۰ هزار هکتار از طرح ۴۶ هزار هکتاری آبرسانی به اراضی دشت سیستان در اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.
قیمت مرغ به زیر ۸۰۰۰ تومان رسید پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، از کاهش قیمت مرغ به زیر ۸۰۰۰ تومان در بازار خبر داد.
یک شفا بخش خانگی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: زنجبیل، بیشتر از اینکه ادویه و چاشنی غذا به شمار برود، به خاطر داشتن خواص فراوان در درمان برخی بیماری ها کاربرد دارد.
چایکاران 66 درصد مطالبات خود ر ادریافت کردند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای گفت: تا کنون ۱۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، معادل ۶۶ درصد بهای کل برگ سبزچای به حساب چایکاران واریز شده است.
واردات گوشت قرمز ادامه دارد پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: تا زمانی که بازار داخل به تعادل نرسد، واردات گوشت قرمز ادامه دارد.
صفحه 269 از 707  اول  قبلی   264    265    266    267    268    269    270    271    272    273    274   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  بهترین و جدید‌ترین ضدآفتاب خوراکی

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.