خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می گوید: در دولت یازدهم هشت هزار و 41 برند کود و سم در دولت یازدهم ثبت شد.
٧٠ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است/حجتی واردات محصولات تراریخته را تایید کرد پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تایید واردات محصولات تراریخته به کشور، درباره اعلام نرخ خرید تضمینی محصولات اساسی گفت: ما در مرداد ماه پیشنهاد خود را تقدیم دبیرخانه شورای اقتصاد کرده‌ایم.
ایران رکورد تولید کلزا در کشور را می‌شکند پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خودکفایی شکر نزدیک است، گفت: تا سه سال آینده تولید کلزا در ایران رکورد جهانی را پشت سر می گذارد و به میانگین ۵ تن در هکتار در کشت آبی می رسد.
وزارت جهاد به اظهار نگرانی در قاچاق پیاز زعفران بسنده می کند پایگاه خبری لقمه: در حالی که به گفته فعالان بخش قاچاق پیاز زعفران از کشور نگران کننده است و اقدام جدی و جدیدی هم در این زمینه صورت نگرفته؛ مسئولان وزارت جهاد همچنان به اظهار نگرانی در این زمینه بسنده . . .
سلامت میوه‌های خشک تضمین نمی‌شود/انتقال بیماری هپاتیت و ایدز پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: سلامت میوه‌های خشک تضمین نمی‌شود و اینگونه مواد غذایی می‌تواند به راحتی از طریق تماس بازخم دست تولیدکنندگان، ایدز و هپاتیت را به مصرف‌کنندگان . . .
محصولات باغی باید به بازارهای جهانی راه پیدا کند پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما به تدریج به بازارهای جهانی پیوند می‌خوریم و باید برای تجارت محصولات کشاورزی برنامه ریزی کنیم.
خوداتکایی محصولات کشاورزی نباید به هر قیمتی تمام شود پایگاه خبری لقمه: براساس آمار سالانه ۵ میلیارد مترمکعب آب مجازی حاصل از صادرات محصولات آب‌بر صادر می‌شود که این امر با سیاست ارتقای بهره وری آب منافات دارد.
صفحه 262 از 696  اول  قبلی   257    258    259    260    261    262    263    264    265    266    267   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آناناس میوه سرشار از خاصیت آناناس هم جزء میوه‌های «خوش قیمت»، خوشمزه و سرشار ...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.