ویژه نامه یلداخبرها 10جدید- اقتصاد 2جدید- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت 1جدید- گوناگون 1جدید- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت 6جدید- صادرات و واردات 1جدید- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی 1جدید- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارش 1جدیدیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه ها 1جدیدنتایج نظرسنجی سایت لقمه

ارسال پیامک معطر دانشمندان آمریکایی سیستمی را طراحی کرده‌اند که با اتصال به گوشی همراه باعث می‌شود که شما بتوانید پیامک‌های معطر را نیز ارسال کنید.
دستور طلایی پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفرهای نوروزی سفرهای نوروزی همیشه جذابیت‌های مختلفی را برای گردشگران به همراه دارد و علاوه بر سفر به مناطق طبیعی و دیدنی هر استان، خوردن غذاهای محلی می‌تواند شیرینی سفرها را دوچندان کند، اما چه کنیم تا دچار مسمومیت . . .
چگونه بازارهای صادراتی از دست رفته را احیا کنیم؟ مشکلات صادرات محصولات کشاورزی با تدبیر بیشتر قابل حل است و با لحاظ استراتژی صادرات محور، می‌توان بازارهای از دست رفته را مجددا در اختیار گرفت.
گرانی سیب‌زمینی همچنان ادامه دارد چندی است که هر کیلوگرم سیب‌زمینی در بازار مصرف 2500 تا 3000 تومان فروخته می‌شود اما نه علت این گرانی مشخص است و نه اقدامری در راستای تعدیل قیمت این محصول استراتژیک صورت گرفته است.
اغلب ماشین‌آلات نانوایی‌های سنتی غیراستانداردند دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات پخت نان و شیرینی با اشاره به اینکه اغلب ماشین‌آلات نانوایی‌های سنتی در سطح کشور غیراستاندارد بوده و مصرف انرژی بالایی دارند، گفت: قرار است سازمان استاندارد با همکار . . .
نگهداری آجیل در شرایط نامناسب سبب تولید قارچ می‌شود یک کارشناس مواد غذایی گفت: آجیل و خشکبار تنقلاتی هستند که اگر در شرایط نامناسب محیطی چون گرما و رطوبت بالا به‌ مدت طولانی قرار گیرد، آلوده به نوعی قارچ می‌شوند.
جایگزینی محصولات دیگر به جای کشت برنج نمی‌توان کشاورزان مناطق خشک و نیمه‌ خشک را از کشت برنج منع کرد بلکه با ایجاد الگوی کشت باید آنها را به تولید محصول جایگزین تشویق کرد.
صفحه 444 از 684  اول  قبلی   439    440    441    442    443    444    445    446    447    448    449   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت