خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار پایگاه خبری لقمه: قیمت هر کیلوگرم خرمای رطب ممتاز بم دو رج در میادین میوه و تره بار ۲۶۵۰۰ تومان، سه رج ۲۵۵۰۰ تومان و سایر انواع رطب ممتاز ۲۴۵۰۰ تومان است.
قیمت‌گذاری دیرهنگام کلزا سبب افزایش تولید نشد پایگاه خبری لقمه: مشاور عالی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک قیمت خرید تضمینی کلزا را ۱۱ هزار تومان تعیین کرد اما آن زمان کشت کلزا انجام شده بود و تعیین ای . . .
احکام مراجع تقلید برای روزه در ایام کرونا پایگاه خبری لقمه: مراجع عظام تقلید در خصوص روزه داری در دوران کرونا نظرات فقهی خود را ارایه کرده اند.
نانوایی‌ها در صدر اخطارهای کرونایی/ رعایت پروتکل‌ها رضایت‌بخش نیست پایگاه خبری لقمه: در حالی که مرگ های چندصدتایی کرونا دوباره از سر گرفته شده و هر روز هزاران خانواده را داغدار می کند، رعایت پروتکل های بهداشتی به فراموشی سپرده شده است.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی: تمامی امور مربوط به نهاده های دام و طیور و کشاورزی به وزارت کشاورزی واگذار شد پایگاه خبری لقمه: محمدصادق مفتح از انتقال مسئولیت ثبت سفارش نهاده‌ها به وزارت جهاد کشاورزی خبر داد.
اسحاق جهانگیری: مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید پایگاه خبری لقمه: معاون اول رییس جمهوری در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر کره جنوبی ضمن تاکید بر اینکه با خودداری از پرداخت پول ایران، جایگاه کره جنوبی در افکار عمومی ایرانیان مخدوش شده است از آنها خ . . .
28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند که حذف کامل مصرف الکل می تواند باعث افزایش عمر به دت 28 سال شود.
صفحه 156 از 705  اول  قبلی   151    152    153    154    155    156    157    158    159    160    161   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.