خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

سودآوری در انتظار حاضران در بازار سرمایه؛ علیرضا کدیور: زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه است پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بارار سرمایه آینده وضعیت بازار سرمایه را روشن پیش بینی کرد و فروش سهام در مقطع فعلی را صحصح ندانست.
ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود معاون کل وزارت بهداشت گفت: به زودی پنج هزار مرکز بهداشتی، از مردم تست رایگان کرونا می‌گیرند.
منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا پایگاه خبری لقمه: معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد در ترخیص کالاهای موجود در بنادر کشور هیچ محدودیتی وجود ندارد و در اسرع وقت کالاها تخلیه می شوند.
منصور پوریان: ممنوعیت صادرات رسمی و گرانی دلار دلایل اصلی قاچاق دام پایگاه خبری لقمه:رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور بر ممنوعیت صادرات دام و افزایش قیمت دلار به عنوان دو دلیل اصلی رونق قاچاق دام زنده تاکید کرد.
آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟ ایرج حریرچی گفت: جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده‌انداما اینکه از چه شرکتی واکسن را خریداری کنیم هنوز مشخص نیست.
رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت: فعلا هیچ دارویی به عنوان داروی قطعی درمان کرونا مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست کیانوش جهانپور تأکید می‌کند: تا کنون هیچ دارویی به عنوان داروی قطعی درمان کرونا مجوزی از سازمان غذا و دارو اخذ نکرده است و اخبار منتشر شده با ادعای قطعیت درمان و بهبودی صددرصدی بیماران مبتلا به کوید ۱ . . .
مشاور وزیر جهاد کشاورزی: بالارفتن سهم تولیدکنندگان در فروش به شیوه استارتاپی مجری طرح های کسب و کار نوپای وزارت جهاد کشاورزی گفت: استارتاپ های فروش پلتفرمی باعث کوتاه شدن زنجیره و حذف واسطه های زائد می شوند.
صفحه 157 از 693  اول  قبلی   152    153    154    155    156    157    158    159    160    161    162   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط غذا با طول عمر از نگاه قرآن و احادیث امروزه دانشمندان معتقدند که انسان با دور ساختن عوامل مرگ می‌تواند عمر نامحدود داشته باشد. همین مسئله باعث شده تا محققان در محیط آزمایشگاه با بهبود شرایط زندگی، عمر حشره ای را به هشتاد برابر افزایش دهند.
افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...