ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

عرضه میوه به اندازه کافی است/قیمت میوه تغییری نمی کند پایگاه خبری لقمه: بازار میوه سه - چهار روز مانده به شب یلدا اشباع از محصول است و به گفته فروشندگان، قیمت‌ این محصولات دچار افزایش نخواهد شد، چرا که عرضه به اندازه کافی است.
افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران از افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل برای شب یلدا به دلیل نوسانات نرخ ارز خبر داد.
شیرینی، شب یلدا افزایش قیمت ندارد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: نرخ شیرینی برای شب یلدا ثابت است و هیچ افزایش قیمتی در برنامه نیست.
قیمت تخم مرغ افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: امروز متوسط قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶ هزار و ۳۰۰ تومان معادل شانه‌ای ۱۳ هزار تومان است.
نرخ هر کیلو شقه گوسفندی ۴۰ هزار تومان پایگاه خبری لقمه: ملکی گفت: با توجه به شرایط کنونی تقاضا نسبت به عرضه، پیش بینی می شود که نرخ گوشت گوسفندی مجدد در بازار کاهش یابد.
دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت:طی هفته های اخیر نرخ هر کیلو سویا 340 تومان و ذرت 300 تومان افزایش یافت.
دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: مدتی است که دلالان شکر را زیر قیمت مصوب تنظیم بازار از کارخانجات خریداری می‌کنند که در صورت ادامه این روند، ورود کرده و ذخایر استراتژیک خود را . . .
صفحه 211 از 707  اول  قبلی   206    207    208    209    210    211    212    213    214    215    216   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.