خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل پایگاه خبری لقمه: رییس شورای ملی زیتون گفت:علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.
افزایش تعرفه های ترجیحی عرصه را برای حضور کالای ایرانی تنگ ترمی کند پایگاه خبری لقمه: تولایی گفت: با افزایش تعرفه های ترجیحی از سوی کشورهای مبدا، عرصه برای حضور کالای ایرانی تنگ تر می شود.
معرفی مدیران جدید معاونت آموزشی وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: باقر لاریجانی در نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی مدیران منصوب شده حوزه را معرفی و از مدیران پیشین این حوزه تقدیر کرد.
یک ششم واردات ایران در دستان امارات/ افزایش ۲۲ درصدی واردات از چین پایگاه خبری لقمه: بررسی آمار تجارت خارجی گمرک جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که بیش از یک ششم واردات ایران از طریق کشور امارات متحده عربی انجام می‌شود.
بارندگی ها 28 درصد افزایش یافت/ افت بارش در فلات مرکزی ایران پایگاه خبری لقمه: ارتفاع بارش ها از اول مهرماه تا دهم آذرماه سال آبی جاری 24.4 میلی متر گزارش شده که این میزان بارندگی نسبت به دوره مشابه پارسال، 27.7 درصد افزایش داشته است.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور /هشدار شیوع انفلوانزای حاد پرندگان پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه و رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: با توجه به فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ،نسبت به حضور تولیدکنندگان طیور در شان . . .
استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود پایگاه خبری لقمه: یک دندانپزشک با تشریح علل ایجاد پوسیدگی دندان‌ها گفت: استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود.
صفحه 216 از 704  اول  قبلی   211    212    213    214    215    216    217    218    219    220    221   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.