ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش۱۱۵تنی صادرات میگو به۳ کشور عربی/لبنان در صدر پایگاه خبری لقمه: دبیر کل اتحادیه صادر کنندگان میگوی پرورشی از افزایش صادرات میگوهای پرورشی تولید شده در سال گذشته به کشورهای عربی نظیر لبنان ، عمان و کویت خبر داد.
مهلت ثبت سفارش و ترخیص برنج وارداتی تا اول شهریور تمدید شد پایگاه خبری لقمه: با دستور معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی مهلت ترخیص، ثبت سفارش و اعتبار اسناد تأمین ارز واردات برنج تا تاریخ اول شهریور تمدید شد.
مقام مسئول: ایران می‌‌تواند پل صادرات ماشین‌آلات کشاورزی به منطقه باشد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن تولید‌کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی می گوید، ایران در شرایطی است که می‌تواند پل صادرات ماشین‌آلات کشاورزی در منطقه باشد.
استاندار مازندران: جهادکشاورزی درمورد آفت شب‌پره پاسخگو باشد پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که درمورد نفوذ آفت شب پره در جنگل های شمشاد در غرب این استان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهادکشاورزی باید پاسخگو باشد.
۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت . . .
افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران معتقد است، افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است و با ورود محصولات اصفهان نرخ آن کاهش می یابد.
۶۱ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد/ ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور گفت: به دلیل افزایش تولید چای ایرانی، ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند و تاکنون ۶۱ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد از چایکاران خریداری شده ا . . .
صفحه 324 از 707  اول  قبلی   319    320    321    322    323    324    325    326    327    328    329   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟
230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!