خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مدیریت یکپارچه تولید و بازرگانی؛ پیش‌شرط رونق تولید و حمایت از مصرف‌کننده امید پیرهادی - کارشناس مرکز راهبردی غذا و کشاورزی دانشگاه تهران پایگاه خبری لقمه: کشورهای پیشرو در کشاورزی، اصل به‌هم‌پیوستگی سیاست‌گذاری و مدیریت واحد در زنجیره تولید تا عرضه محصولات کشاورزی را به . . .
پرورش ماهی در قفس دریچه‌ای به سوی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پایگاه خبری لقمه: در حالی که نیاز به مصرف آبزیان در کشور با توجه به رشد جمعیت و بهبود سرانه مصرف رو به افزایش است ذخایر دریای خزر و خلیج فارس پاسخگوی این نیاز نبوده و توجه به پرورش ماهی در قفس را می‌ط . . .
صادرات تخم‌مرغ به عراق از سر گرفته شد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه مرغ تخم‌گذار میهن گفت: قیمت تخم مرغ در بازار به دلیل کاهش مصرف در ماه مبارک رمضان، کاهش یافته است.
شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مجوز استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های سوسیس و کالباس برای شرکت‌های تولیدکننده‌ای است که دستگاه جداکننده گوشت مرغ را دارند.
ضبط وامحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از کشف، ضبط و امحاء ۸ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در قالب نظارت های ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
خرید تضمینی ۴میلیون تن گندم از ۲۵ استان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، از خرید ۴میلیون تن گندم با قیمت تضمینی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر، ۲۵ استان وارد عملیات اجرایی خرید تضمینی گندم شده اند.
هندوانه‌های مرجوعی از عمان ربطی به وزارت جهاد ندارد پایگاه خبری لقمه: مشاور رئیس سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه مرجع تعیین کننده میزان باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی، سازمان غذا و دارو است،گفت:ماجرای هندوانه‌های مرجوعی از عمان ربطی به وزارت جهاد ن . . .
صفحه 328 از 705  اول  قبلی   323    324    325    326    327    328    329    330    331    332    333   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طبیعی‌ چاق شوید همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.