خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

برنامه ویژه وزارت بهداشت برای نیترات بالای گوجه فرنگی چیست؟ رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه جامع وزارت بهداشت برای کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی خبر داد.
زعفران ایران تا پایان سال 94 ثبت ژنتیکی می‌شود مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: جهاد کشاورزی استان با همکاری موسسه بذر و نهال کشور در حال انجام پروژه‌ای است تا گونه‌های مختلف زعفران ایران را ثبت ژنتیکی کند.
آغاز برداشت دانه‎های روغنی سویا در لرستان مجری طرح ملی سویای کشور از آغاز برداشت دانه‎های روغنی سویا در لرستان خبر داد.
بازار از برنج و شکر اشباع است معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: از سال‌ گذشته تا نیمه نخست امسال تولید و واردات برنج و شکر بیش از نیاز داخلی بوده و هم اکنون بازار از این محصولات اشباع شده است لذا وارداتشان به منظور تنظیم بازار م . . .
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: هشدار درباره توزیع سموم قاچاق/ آبیاری محصولات کشاورزی با آب فاضلاب شهریاری گفت: تولید محصولات ارگانیک طبق برنامه باید به 25 درصد برسد اما هنوز محقق نشده و در بسیاری مواقع سبزی در تهران با آب فاضلاب آبیاری می‌شود و در میوه‌ها باقیمانده سموم بالایی وجود دارد این سموم ن . . .
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت: برچسب جدید غذایی رونمایی شد/ چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات درج می‌شوند همایش روز جهانی غذا، صبح امروز چهارشنبه 23 مهرماه با حضور وزیر بهداشت و درمان، معاون غذا و دارو، روسای کمیسیون های بهداشت و درمان و کشاورزی و جمعی از صاحبان صنایع غذایی کشور در سالن اجلاس سران برگزار . . .
دیناروند در مراسم روز جهانی غذا عنوان کرد: رنگ‌بندی برچسب‌های غذایی/ برچسبدار شدن محصولات غذایی تا 18 ماه آینده رییس سازمان غذا و دارو گفت: برچسب‌گذاری ظرف 18 ماه در تمام فرآورده‌های غذایی جدید به صورت اجبار در خواهد آمد به طوری که مردم متوجه می‌شوند هیچ فرآورده غذایی میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب آن چقدر است . . .
صفحه 430 از 705  اول  قبلی   425    426    427    428    429    430    431    432    433    434    435   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.