ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی همچنان غیرمجاز است مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو برخی اخبار مبنی بر «مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی» را رد و در این زمینه توضیحاتی را ارائه کرد.
در پی طرح آلوده بودن نارنگی پاکستانی به کرم کشنده؛ واردات نارنگی پاکستانی ممنوع است با توجه به اعلام اخباری مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی به کشور و آلوده بودن آن به نوعی کرم کشنده، معاون سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: واردات هر گونه مرکبات از جمله نارنگی پاکستانی به کشور ممنوع است.
عامل کاهش گوجه‌فرنگی در بازار مشخص شد معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی عامل کاهش عرضه گوجه‌فرنگی را بروز بارندگی‌های شدید و سرما عنوان کرد و گفت: کشت این محصول برای زمستان خوب انجام شده است.
غفلت ایران از تجارت استاندارد «حلال» نماینده انحصاری استاندارد حلال جهانی در خراسان رضوی با اشاره به اینکه استاندارد "حلال" یک برند غیر قابل تحریم است، گفت: ایران به عنوان یک کشور اسلامی از این تجارت غافل بوده است.
سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی معاون سازمان حفظ نباتات گفت: در بهار امسال، یک میلیون و 100 هزار هکتار از باغات و مزارع کشاورزی در 21 استان از 10 تا 90 درصد بر اثر سرمازدگی خسارت دیدند.
ادامه یارانه شیر منوط به تصمیم وزیر کشاورزی معاون وزیر جهاد کشاورزی از پرداخت یارانه شیر بهار امسال در آینده نزدیک خبر داد و گفت: براساس تفویض اختیار صورت گرفته از سوی معاون برنامه‌ریزی رییس جمهور به وزیر جهاد کشاورزی، تصمیم‌گیری برای چگونگی پر . . .
عوارض ویار در زنان باردار یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.
صفحه 426 از 707  اول  قبلی   421    422    423    424    425    426    427    428    429    430    431   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.