خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

ماهی‌های قرمز را رها نکنید/ خطر انقراض ماهی‌های بومی کشور یک فعال محیط زیست گفت: به دلیل اینکه ماهی‌های قرمز عید در مراکز غیربهداشتی پرورش پیدا می‌کنند، رها کردن آنها می‌تواند باعث آلوده شدن برکه‌ها و رودخانه‌های کشور شود.
سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران به تبیین توصیه‌هایی پیرامون تغذیه در ایام سفرهای نوروزی پرداخت و بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف توسط وزارت بهدا . . .
وقتی این جز از "هفت سین" شما را بیمار می‌کند عدم توجه به نکات بهداشتی در هنگام خرید و یا نگهداری از ماهی‌های قرمز سفره هفت سین، احتمال انتقال بیماری‌های میکروبی و قارچی به انسان را افزایش می‌دهد.
" عجیب‌ترین آبمیوه دنیا" تولید می‌شود آبمیوه‌ها معمولا سرشار از قند و شکر در ترکیب خود هستند اما یک شرکت صنعتی اعلام کرده تحولی در زمینه ساخت آبمیوه رژیمی ضد قند در دنیا ایجاد نموده است.
مراقب بهداشت فردی باشید/ نگرانی از شیوع بیماریهای گوارشی رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد در ایام نوروز مراقب بهداشت فردی و بیماریهای تنفسی باشند که هنوز فروکش نکرده است.
ارسال پیامک معطر دانشمندان آمریکایی سیستمی را طراحی کرده‌اند که با اتصال به گوشی همراه باعث می‌شود که شما بتوانید پیامک‌های معطر را نیز ارسال کنید.
دستور طلایی پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفرهای نوروزی سفرهای نوروزی همیشه جذابیت‌های مختلفی را برای گردشگران به همراه دارد و علاوه بر سفر به مناطق طبیعی و دیدنی هر استان، خوردن غذاهای محلی می‌تواند شیرینی سفرها را دوچندان کند، اما چه کنیم تا دچار مسمومیت . . .
صفحه 464 از 705  اول  قبلی   459    460    461    462    463    464    465    466    467    468    469   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.