خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

امضای تفاهم‌نامه تشکیل اولین صندوق حمایتی شیلات در چابهار به منظور حمایت از توسعه سرمایه گذاری در زیربخش شیلات در شهرستان چابهار، تفاهم نامه‌ای با حضور رییس سازمان شیلات ایران و نمایندگانی از استانداری، سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و شرکت مادر . . .
۹۰درصد میگوی کشور را خارجی‌ها خوردند/ ۵ سال یارانه صادرات میگو پرداخت نشد رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی آبزیان کشور با اشاره به صدور بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی کشور در سال جاری گفت: از ۱۱هزار تن تولید میگو در سال جاری بیش از ۹۰ درصد آن صادر شده است.
واردات برنج‌های بی‌کیفیت به ایران متوقف شد مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو از کدگذاری و شناسنامه‌دار کردن برنج‌های وارداتی به منظور ردگیری از طریق کد ۱۶ رقمی مندرج در کسیه‌های برنج خبر داد و گفت: واردات برنج‌های بی‌کیفیت به ایران متوقف شد.
توزیع استانی تخم‌مرغ سبدکالا آغاز شد/ بارگیری ۳۹۰۰تن در مرحله نخست رئیس اتحادیه مرغداران میهن از توزیع تخم مرغ سبد کالا به مباشرین طی امروز خبر داد و گفت: هنوز قیمت تخم‌مرغ نهایی نشده است ولی با تعیین علی‌الحساب سهم مباشرین، مرحله نخست توزیع با حجم ۳ هزار و ۹۰۰ تن ام . . .
واردات دارو در کشور بیش از 10 برابر صادرات است رییس سازمان غذا و دارو گفت: واردات دارویی کشور طی 10 سال گذشته افزایش یافته اما صادرات هرگز به اندازه واردات رشد نکرده و واردات دارو بیش از 10 برابر صادرات و حدود 100 میلیون دلار است.
سازمان غذا و دارو مسوول نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه ها نیست مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت، این سازمان در بحث نظارت بر موادغذایی و افزودنی مسوولتی ندارد و فقط مقدار استفاده از گاز اتیلین را برای نگهداری و ماندگاری ب . . .
روغن های کانولا، زیتون و هسته انگور از کلسترول خون می کاهد متخصصان تغذبه، روغن های کانولا، زیتون و هسته انگور را مهمترین روغن های مناسب برای کاهش کلسترول خون و سلامت قلب عنوان می کنند.
صفحه 468 از 693  اول  قبلی   463    464    465    466    467    468    469    470    471    472    473   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.