ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

آمادگی برای تامین مرغ و تخم‌مرغ سبد کالایی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس ابلاغیه دولت برای اجرای طرح توزیع سبد کالایی بین مردم، وزارت جهاد کشاورزی آمادگی خود را برای تامین مرغ و تخم‌مرغ سبد کالایی دولت اعلام کرده است.
چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.
بررسی دست‌های پشت پرده در اعلام آلودگی برنج‌های مازندران نماینده مردم نور و محمودآباد در نامه‌ای به رئیس جمهور از توقیف خرید و فروش پنج نوع برنج مازندران به دلیل آلوده اعلام شدن از سوی وزارت بهداشت و سازمان استاندارد انتقاد کرد و گفت که این نمونه‌ای از ویژ . . .
آغاز توزیع مرغ سبد کالایی/ تامین مرغ شب عید بدون واردات عضو هیات مدیره شرکت پشتیبانی امور دام از آغاز توزیع مرغ سبد کالایی در استان‌ها خبر داد و گفت: ذخیره‌سازی گوشت قرمز و گوشت مرغ از تولید داخلی همچنان ادامه دارد و هیچ مشکلی برای تامین مرغ و گوشت شب عید . . .
بازار صادرات عسل ایرانی از دست رفت مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: بسیاری از بازارهای صادرات عسل ایرانی به دلیل کاهش برداشت عسل، بازارپسند نبودن بسته‌بندی و افزایش صادرات عسل‌های غیرطبیعی از دست رفته است.
“داروخانه‌های طبیعی” جایگزین عطاری‌ها می شوند رئیس اداره داروهای گیاهی وزارت بهداشت گفت: بحث “داروخانه‌های گیاهی” جایگزین عطاری‌ها مطرح شده و به زودی اجرایی می‌شود.
کپک خاکستری کیوی را جدی بگیرید مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کپک خاکستری میوه کیوی، یکی از مهمترین بیماری‌هایی است که پس از برداشت کیوی بروز می‌یابد.
صفحه 483 از 707  اول  قبلی   478    479    480    481    482    483    484    485    486    487    488   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه كنید روزی كه با بی‌حوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نه‌تنها بی‌حوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگی‌تان اثر می‌گذارد بلكه می‌تواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
ترفندهایی برای تناسب اندام نوشیدن آب باعث خواهد شد بیشتر احساس سیری کنید و جلوی شما از حمله ور شدن به وعده‌های سنگین غذایی گرفته شود.