ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور بخش کشاورزی و شاغلان این بخش، کشاورزان، از جمله محورهای پررنگ گزارش رییس‌جمهور در یکصدویکمین روز کاری دولت تدبیر و امید بودند. ریاست محترم جمهوری در این گفت‌وگوی تلویزیونی نیز همچون گذشته تلاش کرد تا . . .
میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نام‌گذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن می‌کرد و امروز گستره این سفره به دستگاه‌های دولتی هم رسیده است.
دستورالعمل کشوری تغذیه سالم در مدارس ابلاغ می‌شود/ چیپس و پفک ممنوع مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل جدید تغذیه سالم در مدارس تهیه و به زودی ابلاغ می‌شود. در این دستورالعمل توزیع برخی اقلام غذایی از جمله چیپس، پفک و سوسیس و کالباس در مدارس ممنوع اس . . .
24 میلیون نفر از جمعیت کشور کم تحرکند/زنگ خطر مرگ سالانه 91 هزار نفر بر اثر سکته قلبی شنیده نمی شود معاون بهداشتی وزیر بهداشت با بیان اینکه 24 میلیون نفر از جمعیت کشور کم تحرک هستند که این عامل زمینه ساز بروز بیماری ها است از مرگ سالانه 91 هزار نفر بر اثر سکته های قلبی خبر داد.
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
بیش از 2 کیلوگرم در ماه وزن کم نکنید رییس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آشفته بازار داروها و تجهیزات لاغری نیز اشاره کرد و گفت: چون بسیاری از افراد به دنبال کاهش وزن هستند، سودجویان اقدام به تولید و تبلیغ برخی داروها . . .
همزمان با 28 صفر صورت می‌گیرد طبخ 72 تُن آش در شیراز مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) گفت: امسال همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی به میزان 72 تن در شیراز انجام می‌شود.
صفحه 495 از 707  اول  قبلی   490    491    492    493    494    495    496    497    498    499    500   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت