ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

دستورالعمل کشوری تغذیه سالم در مدارس ابلاغ می‌شود/ چیپس و پفک ممنوع مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل جدید تغذیه سالم در مدارس تهیه و به زودی ابلاغ می‌شود. در این دستورالعمل توزیع برخی اقلام غذایی از جمله چیپس، پفک و سوسیس و کالباس در مدارس ممنوع اس . . .
24 میلیون نفر از جمعیت کشور کم تحرکند/زنگ خطر مرگ سالانه 91 هزار نفر بر اثر سکته قلبی شنیده نمی شود معاون بهداشتی وزیر بهداشت با بیان اینکه 24 میلیون نفر از جمعیت کشور کم تحرک هستند که این عامل زمینه ساز بروز بیماری ها است از مرگ سالانه 91 هزار نفر بر اثر سکته های قلبی خبر داد.
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
بیش از 2 کیلوگرم در ماه وزن کم نکنید رییس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آشفته بازار داروها و تجهیزات لاغری نیز اشاره کرد و گفت: چون بسیاری از افراد به دنبال کاهش وزن هستند، سودجویان اقدام به تولید و تبلیغ برخی داروها . . .
همزمان با 28 صفر صورت می‌گیرد طبخ 72 تُن آش در شیراز مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) گفت: امسال همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی به میزان 72 تن در شیراز انجام می‌شود.
۱۰ درصد هزینه‌های درمانی مردم ناشی از چاقی است دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی به عنوان یکی از مهم‌ترین ‌بیماری‌های غیرواگیر رو به افزایش است؛ به طوری که ۱۰ درصد هزینه‌های بهداشتی و درمانی به دنبال عوارض مستقیم و غیرمس . . .
ایرانی‌ها چای خارجی با اسانس‌ شیمیایی را به چای ارگانیک ایرانی ترجیح می‌دهند! ایران یکی از 10 کشور برتر تولیدکننده چای در جهان است که محصولش بدون مصرف هیچ گونه سم و اسانس‌های شیمیایی تولید می‌شود اما به دلیل نبود فرهنگ‌ مناسب، مصرف چای ایرانی در کشور نهادینه نشده و مردم از چای . . .
صفحه 495 از 707  اول  قبلی   490    491    492    493    494    495    496    497    498    499    500   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
ویتامین اخلاق را بشناسید کمبود ویتامین B1 موجب بداخلاقی و کاهش حافظه می‌شود.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟