خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تولید سالانه 170 هزار تن گردو از 20 میلیون درخت معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: ایران با تولید سالانه بیش از 170 هزار تن گردو از 20 میلیون درخت موجود، چهارمین کشور تولید کننده گردو است، اما در بحث صادرات در جایگاه 22 دنیا . . .
بیش از یک میلیون تن گوجه فرنگی به بازار عرضه می شود معاون تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی گفت:در چند روز آینده، بیش از یک میلیون و 160 هزارتن گوجه فرنگی بهاره وارد بازار می شود.
نارنگی کیلویی 10 هزار تومان شد! رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به این‌که عید امسال اولین عیدی بود که بدون واردات گذشت گفت: هیچ پیش بینی و ذخیره سازی برای ایام عید صورت نگرفته بود و همین عدم پیش‌بینی باعث افزایش قیمت سه . . .
قیمت انواع شیرینی شب عید رئیس اتحادیه کشوری قنادان جزئیات انواع شیرینی را اعلام کرد.
مردم از نمایشگاه عرضه ماهی استقبال نکردند+ قیمت انواع ماهی رییس اتحادیه فروشندگان ماهی و پرنده گفت: مردم از نمایشگاه عرضه مستقیم ماهی و مرغ در مصلی تهران استقبال چندانی نکردند.
تا مهر سال92 گوشت مرغ داریم/گوشت قرمز برزیلی آلوده نیست با وضعیت ذخیره‌سازی که ما انجام داده‌ایم تا مهرماه سال آینده نیز مرغ به اندازه کافی وجود دارد.
کاهش تولید در نتیجه واردات محصولات کشاورزی افزایش مشکلات کشاورزان باعث بی رغبتی تولیدکنندگان و واردات محصولات کشاورزی شده است.
صفحه 578 از 693  اول  قبلی   573    574    575    576    577    578    579    580    581    582    583   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
9 توصیه‌ی تغذیه‌ای برای فصل امتحانات برای تقویت قوای ذهنی لازم است قندخون همیشه در حالت نرمال و متعادل باقی بماند.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.