ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش ظرفیت تولید مرغ سبز در هرمزگان / تداوم اصلاح نژاد دام‌‌ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با اضافه شدن یک واحد 28 هزار قطعه‌ای به ظرفیت تولید مرغ سبز (مرغ بدون آنتی‌بیوتیک) میزان تولید این نوع مرغ در استان به هفت واحد با توان تولید 148 هزا . . .
علت گرانی چغاله بادام از زبان تولیدکنندگان کمبود نسبی چغاله بادام ناشی از رغبت باغداران برای برداشت بادام و سود بیشتر در آینده و عدم نظارت صحیح بر بازار از دلایل گرانی چغاله بادام است، اما تولیدکنندگان معتقدند اگر بازار به دست اتحادیه‌های بخش . . .
مقاومت نانوایان در برابر جایگزین کردن خمیرمایه با جوش شیرین با وجود اعلام ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان‌های سنتی، نانوایان همچنان به دلیل بالا بودن قیمت خمیرمایه، تمایل به جایگزین کردن آن با جوش شیرین ندارند.
رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران: ایران می تواند گیاهان دارویی فراوری شده را به بازارجهانی عرضه کند رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران گفت: ارتقاء تکنولوژی تولید زمینه رقابت این محصولات را در بازارهای بین المللی فراهم می کند.
جان فاورو "سرآشپز" را می‌سازد بعد از چند فیلم موفق پرخرج، جان فاورو برای پروژه بعدی‌اش به یک فیلم مستقل کم‌خرج کمدی به نام "سرآشپز" روی آورده است.
نکات لازم برای خوردن وعده غذایی در نمایشگاه‌ها محققان می‌گویند قبل از خرید مواد غذایی، توجه کنید که دستفروشان نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند.
قیمت میوه‌های نوبرانه کاهش یافت رئیس اتحادیه میوه و سبزی فروشان از کاهش قیمت میوه های نوبرانه خبر داد.
صفحه 583 از 707  اول  قبلی   578    579    580    581    582    583    584    585    586    587    588   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت