ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

جریمه میلیونی گران فروشان پسته/ 57 فروشگاه اخطار گرفتند معاون حقوقی تعزیرات حكومتی تهران اعلام كرد: تاكنون 57 فروشگاه در تهران كه اقدام به عرضه پسته گران تر از عرف مصوب كرده اند به 47 میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت و اخطاریه كتبی محكوم شدند.
تهران به جمع تولیدکنندگان پسته می‌پیوندد استاندار تهران گفت: کاشت پسته در تهران بر مبنای سیاست الگوی کشت آغاز شده که این کار بر اساس سه سال کار مطالعاتی صورت گرفته است.
هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره عرضه خشکبارهای مانده و کهنه در این ایام هشدار داد و توصیه کرد: هموطنان برای خرید این اقلام به واحدهای صنفی مراجعه کنند. خرید از دست‌فروش . . .
دبیر اتحادیه بارفروشان: میوه در میادین فراوان و ارزان/ دخالت بیجا نشود دبیر اتحادیه بارفروشان گفت: میوه برای تأمین نیاز شب عید در میادین فراوان و ارزان است و از دخالت‌هایی که باعث افزایش قیمت شود، پرهیز شود.
فهرست 154 قلم مواد غذایی غیرمجاز در قزوین اعلام شد رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین فهرست 154 قلم مواد غذایی غیرقابل مصرف را که در نتیجه جدیدترین بررسی‌های دانشگاه شناسایی شدند را اعلام کرد.
قیمت دل و جگر و قلوه و گوشت گوسفند رییس اتحادیه دل، جگر و قلوه تهران از افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده خبر داد.
نظارت بر واردات گوشت و دام دقیق‌تر شد معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: در پی نگرانی‌های ایجاد شده در ارتباط با مصرف گوشت‌های وارداتی، نظارت بر واردات گوشت و دام دقیق‌تر شد.
صفحه 598 از 707  اول  قبلی   593    594    595    596    597    598    599    600    601    602    603   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: سفر در ماه رمضان می‌تواند به چالش‌های خاصی منجر شود، اما با آمادگی مناسب، می‌توان تجربه‌ای مثبت و معنادار داشت.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.