خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

عضو شورای سیاستگذاری سلامت صداو سیما: مصرف پاستیل و شکلاتی را که تبلیغ نمی‌کنیم از پفک بیشتر است عضو شورای سیاستگذاری سلامت صدا و سیما گفت: اگر چه تبلیغات در سبد خرید مردم تاثیرگذار است اما بسیاری از مواد غذایی مانند پاستیل و شکلات که هرگز در صدا و سیما تبلیغ نشده‌اند بالاترین میزان فروش را دارند . . .
هیچ وقت کمبود برنج ایرانی در کشور حس نشده است رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اختصاص نیافتن ارز مرجع به برنج یک سیاست حمایتی از تولید داخل است.
اجرای طرح نظارتی نوروز تا چند روز دیگر طرح ویژه نظارتی نوروز از اول اسفندماه به مرحله اجرا در می آید.
قیمت مرغ کاهش نمی یابد استاندار تهران گفت: قیمت مرغ منجمد کاهش نمی یابد.
توزیع 20 هزارتن مرغ 5100 تومانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از آنجایی که اولویت اول کاری وزارتخانه‌ها ، توجه به مباحث تخصصی آنهاست ، به همین دلیل این وزارتخانه به عنوان دستگاهی تخصصی " توجه به تولید و معیشت مردم " را سرلوحه فعالیت‌ . . .
تولید یک تن خاویار پرورشی رییس سازمان شیلات از تولید یک تن خاویار پرورشی در امسال خبرداد و تاکید کرد: با توجه به رفع مشکل پرورش‌دهندگان میگو، سال آینده هیچ یک از مزراع پرورش میگو تعطیل نخواهند بود.
برنج و گوشت همچنان ارز مرجع می‌گیرند پس از مطرح شدن مباحثی مبنی بر عدم تعلق ارز مرجع به واردات برنج و اختصاص ارز مبادله‌ای به آن و تکذیب این خبر از سوی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی اخباری نیز مبنی بر احتمال خروج گوشت از لیست گروههای کالایی د . . .
صفحه 607 از 705  اول  قبلی   602    603    604    605    606    607    608    609    610    611    612   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی