ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

علت افزایش قیمت برنج در بازار/ مردم نگران تامین برنج مورد نیاز خود نباشند یک کارشناس کشاورزی، اعلام کرد: امسال برنج تولید داخل به میزان کافی بوده و نگرانی برای کمبود آن وجود ندارد.
گرانی شیرخشک‌/ هر قوطی ۲۵ هزار تومان شیر خشک‌های معمولی در ماه‌های اخیر به شدت گران شده و با کمبود آن نیز مواجه بوده‌ایم.
خشک کردن موادغذایی به صورت شناور/ وزن کردن در هوا پژوهشگران دانشگاه تهران دستگاهی برای خشک کردن مواد غذایی عرضه کردند که با شناور کردن آن علاوه بر خشک کردن می‌تواند وزن آن را نیز اندازه گیری کند.
30 درصد از پرتقال‌های امسال بیش از 300 گرم هستند در حالی که امسال بیش از 4.5 میلیون تن انواع مرکبات در کشور تولید شده و پیش‌بینی می‌شود برداشت این محصولات تا پایان سال ادامه داشته باشد، رییس اتحادیه باغداران اعلام کرد: حدود 30 درصد از پرتقال‌های تول . . .
پنج پروژه ماهیان سردآبی در گلستان به بهره برداری می رسد مدیرکل شیلات گلستان گفت: همزمان با ایام ا.. مبارک فجر پنج پروژه ماهیان سردآبی در استان به بهره برداری می رسد.
افزایش قیمت گوشت گوساله و مرغ گزارش میدانی حکایت از افزایش قیمت گوشت گوساله تا هرکیلو گرم ۳۶۰۰۰ تومان و گوشت مرغ تا هر کیلو گرم ۶۵۰۰ تومان داد.
واردات سیب‌زمینی از پاکستان شایعه است در حالی که روزنامه‌های پاکستانی از صادرات 75 هزار تن سیب‌زمینی به ایران نوشته‌اند رئیس هیئت مدیره انجمن ملی سیب‌زمینی ایران آن را شایعه‌ای بی‌اساس خواند و گفت:ایران امسال 600 هزار تن سیب‌زمینی صادر می . . .
صفحه 608 از 707  اول  قبلی   603    604    605    606    607    608    609    610    611    612    613   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت