خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

عمده محصولات کشاورزی ارگانیک صادر می‌شوند عمده محصولات ارگانیک کشاورزی با توجه به گران‌تر بودنشان از محصولات سالم و نیمه ارگانیک به کشورهای هلند، انگلستان، آمریکا، ژاپن و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شوند و سهم مصرف این محصولات در ایران نا . . .
نظارت بر کشتارگاه‌ها در دهه آخر صفر تشدید می‌ شود رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان ‌رضوی گفت: همزمان با دهه آخر صفر ورود هیئات مذهبی و عزاداری به مشهدالرضا(ع)، نظارت بر مراکز کشتار دام هیئت های مذهبی افزایش پیدا می‌ کند.
کاهش تولید گرانی برنج را رقم زد سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس کاهش تولید برنج را از دلایل کمبود و گرانی برنج دانست و گفت: متاسفانه عده ای ازشرایط کاهش تولید سوء استفاده کرده و با احتکار برنج افزایش قیمت آن را رقم زده . . .
اجرای طرح خودکفایی گوشت هفته جاری کلید می‌خورد رئیس اتحادیه دامداران ایران از آغاز اجرای طرح خودکفایی گوشت در هفته جاری خبرداد و گفت: تا پایان سال آینده می‌توانیم به خودکفایی گوشت در داخل و صادرات آن به خارج دست یابیم.
تولید عصاره اصلی زردچوبه برای نخستین بار در کشور عصاره اصلی زردچوبه (فرم نانو میسلی کورکومین) برای نخستین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.
صادرکنندگان مرغ به گمرک معرفی شدند مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گفت: صادرکنندگان مرغ به گمرک کشور معرفی شدند که تا آخر سال 20 هزار تن مرغ صادر کنند.
چرا برخی محصولات کشاورزی آلوده هستند؟ عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، یکی از دلایل آلوده بودن برخی محصولات کشاورزی به کودهای شیمیایی را استفاده از کودهای تاریخ گذشته چینی عنوان کرد.
صفحه 633 از 704  اول  قبلی   628    629    630    631    632    633    634    635    636    637    638   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.