صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
- اقتصاد
- وزارت صنعت معدن و تجارت
- سازمان ملی استاندارد ایران
- صنعت و لوازم خانگی
- وزارت جهاد کشاورزی
- وزارت بهداشت
- گوناگون
- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
- تهیه و توزیع مواد غذایی
- اخبار سلامت
- صادرات و واردات
- کشاورزی و باغداری
- دامپروری، زنبورداری و مرغداری
- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
- ماشین آلات و صنایع بسته بندی
- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
- شیلات و آبزیان
- میراث فرهنگی و گردشگری
- اینفوگرافیک
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
زیر گروه ها
اقتصاد
وزارت صنعت معدن و تجارت
سازمان ملی استاندارد ایران
صنعت و لوازم خانگی
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
گوناگون
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
تهیه و توزیع مواد غذایی
اخبار سلامت
صادرات و واردات
کشاورزی و باغداری
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
شیلات و آبزیان
میراث فرهنگی و گردشگری
اینفوگرافیک
عمده محصولات کشاورزی ارگانیک صادر میشوند
عمده محصولات ارگانیک کشاورزی با توجه به گرانتر بودنشان از محصولات سالم و نیمه ارگانیک به کشورهای هلند، انگلستان، آمریکا، ژاپن و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشوند و سهم مصرف این محصولات در ایران نا . . .
نظارت بر کشتارگاهها در دهه آخر صفر تشدید می شود
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: همزمان با دهه آخر صفر ورود هیئات مذهبی و عزاداری به مشهدالرضا(ع)، نظارت بر مراکز کشتار دام هیئت های مذهبی افزایش پیدا می کند.
کاهش تولید گرانی برنج را رقم زد
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس کاهش تولید برنج را از دلایل کمبود و گرانی برنج دانست و گفت: متاسفانه عده ای ازشرایط کاهش تولید سوء استفاده کرده و با احتکار برنج افزایش قیمت آن را رقم زده . . .
اجرای طرح خودکفایی گوشت هفته جاری کلید میخورد
رئیس اتحادیه دامداران ایران از آغاز اجرای طرح خودکفایی گوشت در هفته جاری خبرداد و گفت: تا پایان سال آینده میتوانیم به خودکفایی گوشت در داخل و صادرات آن به خارج دست یابیم.
تولید عصاره اصلی زردچوبه برای نخستین بار در کشور
عصاره اصلی زردچوبه (فرم نانو میسلی کورکومین) برای نخستین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.
صادرکنندگان مرغ به گمرک معرفی شدند
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گفت: صادرکنندگان مرغ به گمرک کشور معرفی شدند که تا آخر سال 20 هزار تن مرغ صادر کنند.
چرا برخی محصولات کشاورزی آلوده هستند؟
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، یکی از دلایل آلوده بودن برخی محصولات کشاورزی به کودهای شیمیایی را استفاده از کودهای تاریخ گذشته چینی عنوان کرد.
صفحه 633 از 704
اول
قبلی
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟
آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...
چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟
فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت
شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی میباشد که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز میگردد.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید
هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه!
برخلاف ملیت غربیاش، با ریزهکاریهایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
غذا در یک متن فرهنگی
انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است