ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

آغاز سومین بسیج ملی «آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» از 9 دی در سراسر کشور «سومین بسیج آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» با تاکید بر«تهیه و مصرف غذاهای بومی با ارزش غذایی بالا» از نهم دی ماه به مدت یک هفته و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
بازار شش میلیارد دلاری لوازم خانگی ایران رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با اشاره به بازار شش میلیارد دلاری لوازم خانگی ایران گفت: هم اکنون صدها میلیون دلار از کالاهای تولیدکنندگان در گمرکات کشور دپو شده و کسی تکلیف آن را مشخص نمی‌ . . .
صید غیر مجاز ایران کمتر از کشورهای حاشیه خزر است معاون صید و بنادر سازمان شیلات گفت: ایران از نظر میزان صید غیرمجاز وضعیت بهتری نسبت به دیگر کشورهای حاشیه دریای خزر دارد.
تخم‌مرغ در روزهای آینده ارزان می‌شود رئیس اتحادیه تولیدکنندگان تخم مرغ با اشاره به افزایش فاصله تولید تا مصرف تخم مرغ، اعلام کرد: به زودی عرضه مستقیم این محصولات در میادین میوه و تره بار شهر تهران آغاز و قیمت‌ها تعدیل خواهد شد.
عرضه محصولات شیلاتی با 20 درصد تخفیف روبه‌روی مصلای تهران نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات شیلات، نظیر انواع ماهی تازه، زنده ،زینتی و میگو از 26 آذر به مدت یک هفته در مصلای تهران تا 20 درصد تخفیف عرضه می‌شود.
کشاورزی در فضا/ کاشت سبزیجات تازه روی ماه فضانوردان چینی قصد دارند به منظور فراهم آوری ذخیره غذا و اکسیژن لازم برای فضانوردان، در آینده سبزیجات تازه را در ایستگاه های فضایی بر روی ماه یا مریخ رشد دهند.
کمبودی در زمینه داروهای بیماران خاص نداریم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: داروهای بیماران خاص و سرطانی در تمام داروخانه‌های دولتی موجود است و بیماران به راحتی می‌توانند داروهای مورد نیاز خود را تهیه کنند.
صفحه 634 از 692  اول  قبلی   629    630    631    632    633    634    635    636    637    638    639   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.