خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

در افتتاحیه نمایشگاه صنعت نان عنوان شد؛ مردم همچنان نان سنتی را ترجیح می‌دهند معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با نظرسنجی‌هایی که از مصرف‌کنندگان نان به دست آمده رضایت 78 درصدی مشتریان را به دست آورده‌ایم.
سعید آقاخانی برای تلویزیون مسابقه آشپزی می‌سازد «مسابقه بزرگ آشپزی» برنامه‌ای در 153 قسمت به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهران مهام و آرش ظلی‌پور با موضوع حواشی پخت و سرو یک غذا است که سری اول این برنامه در تعطیلات نوروز از شبکه یک سیما پخ . . .
وزارت بهداشت باید درباره آلوده بودن برنج‌های هندی گزارش دهد رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: مسائلی که درباره آلودگی برنج‌های وارداتی به فلزات سنگین و باقیمانده سموم شیمیایی مطرح می‌شود، به حوزه مسئولیت وزارت بهداشت و درمان مربوط می شود.
ششمین نمایشگاه بین‌الملللی صنعت نان گشایش می‌یابد ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نان فردا یکشنبه با حضور 10 کشور جهان در تهران گشایش می‌یابد.
تولید 30 هزار تنی هندوانه برای شب یلدا معاون امور تولیدات گیاهی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه مشکلی در رابطه با کمبود تولید هندوانه در ماه جاری برای استفاده مردم در شب یلدا وجود ندارد، از تولید بیش از 30 هزار تنی هندوانه برای استفاده مرد . . .
دوغ گرانتر از شیر شد در حالی که نگاه‌ها در بازار به قیمت شیر، پنیر و ماست است، قیمت دوغ در بازار 340 تومان گران‌تر از شیر شده است.
رشد صادرات کشاورزی از هندوانه و پسته تا زعفران و لبنیات آمار گمرک نشان می‌دهد که در 8 ماه نخست سال انواع پسته به ارزش 587 میلیون دلار، زعفران 229 میلون دلار و محصولات لبنی به وزن 137 هزار تن صادر شده است.
صفحه 644 از 704  اول  قبلی   639    640    641    642    643    644    645    646    647    648    649   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.