ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

بابا نوئل بزرگ در آگهی کریسمس کوکاکولا یک بابا نوئل غول پیکر و یک سری عروسک‌های خیمه شب بازی در آگهی جهانی آژانس تبلیغاتی McCann Madrid شهر را جادو می‌کنند.
۲ دلیل عمده واردات گندم/ عدم تامین نیاز صنایع ماکارونی در کشور مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نرخ پایین خرید تضمینی گندم و بازاریابی نامناسب را دو دلیل عمده نیاز به واردات گندم در سال جاری عنوان کرد.
758 میلیون دلار برنج وارد کشور شد/ سلطه هند بر بازار برنج در هشت ماه نخست سال جاری 775 هزار تن برنج به ارزش 758 میلیون دلار وارد کشور شد.
پژوهشگران ایرانی موفق به ساخت ژل درمان آفت دهانی شدند پژوهشگران ایرانی برای نخستین بار در دنیا موفق به ساخت ژل موثر در درمان آفت های دهانی شدند.
توقف میوه در گمرکات از مهمترین مشکلات صادرکنندگان آذربایجان غربی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: توقف میوه در گمرکات از مهم‌ترین مشکلات صادرکنندگان میوه استان است.
امنیت غذایی در گرو توجه ویژه به خاک معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع گفت: استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در زمین های حاصلخیز باعث فرسایش و از بین رفتن خاک می‌شود و این در حالیست که امنیت غذایی هر کشوری در گرو توجه ویژ . . .
آغاز سومین بسیج ملی «آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» از 9 دی در سراسر کشور «سومین بسیج آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» با تاکید بر«تهیه و مصرف غذاهای بومی با ارزش غذایی بالا» از نهم دی ماه به مدت یک هفته و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
صفحه 648 از 707  اول  قبلی   643    644    645    646    647    648    649    650    651    652    653   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.