ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تشنگی روستائیان قم از کمبود اعتبار شهرهای تابعه استان‌ قم به‌ویژه شهر کهک مدت‌هاست که از نظر تأمین آب با مشکل جدی روبه‌رو هستند و در این شهرها قطعی آب در برخی از روزها حتی به 18ساعت هم می‌رسد.
واردکنندگان موز ارز خود را از صادرکنندگان بگیرند رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: سازمان توسعه تجارت باید سازوکاری بیاندیشد تا واردکنندگان موز ارز مورد نیاز خود را برای واردات این میوه از محل ارز صادرکنندگان دریافت کنند.
عرضه گوشت گوساله یخی برزیلی به هیات‌های مذهبی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه هیات‌های مذهبی مشکل کمبود گوشت برای تهیه غذاهای نذری خود ندارند، از عرضه گوشت گوساله یخی برزیلی با قیمت هرکیلوگرم 14 هزارو 500 تومان به این هیات‌ها خبرداد.
تعرفه واردات دارو برداشته شد براساس اعلام سازمان توسعه تجارت تعرفه واردات دارو برداشته شد.
دستورالعمل بازرسی بر اماکن تولید و عرضه نذورات محرم ابلاغ شد رئیس اداره بهداشت اماکن وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل بازرسی بر اماکن تولید و عرضه نذورات ماه محرم به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.
نیاز به واردات برنج نیست/ دلالی عامل گرانی برنج دبیر انجمن برنج گفت: امسال 2 میلیون و 400 هزار تن برنج تولید شده و 655 هزار تن وارد کشور شده است که بیش از نیاز 2 میلیون و 900 هزار تنی کشور است.
تولید آبمیوه شفاف! پژوهشگران کشور با استفاده از نوعی غشا روش زیست سازگاری برای شفاف سازی آب میوه ارائه کردند که با این روش تغییری در خواص طبیعی آن ایجاد نمی کند.
صفحه 656 از 707  اول  قبلی   651    652    653    654    655    656    657    658    659    660    661   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.