خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران اعلام کرد: براساس نتایج حاصل از طرح آمارگیری باغداری ١٤٠١، مقدار تولید محصولات دائمی ١٢ میلیون تن برآورد شد.
۸ شرکت پخش دارو پلمب شد پایگاه خبری لقمه: دستور پلمب موقت ۸ شرکت پخش دارو به علت عدم تطابق موجودی انبار با سامانه سازمان غذا و دارو، صادر شد.
نرخ جدید شیر خام کیلویی 15 هزار تومان ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، نرخ جدید شیر خام را کیلویی 15 هزار تومان ابلاغ کرد.
نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: ستاد تنظیم بازار نرخ جدید شکر را 25 هزار و 500 تومان تعیین کرد.
دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی اعلام کرد: فروش نان سنگکی زیر ۵ هزار تومان توجیه اقتصادی ندارد و واقعیت این است که نرخ ۳ هزار تومان با این تورم نمی‌تواند هزینه‌های نانوایان را جبران کند.
آب ورودی به سدهای کشور افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: حجم آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه ۱۴۰۱) تا شانزدهم اردیبهشت‌ماه با رشد ۲۸ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال روبه‌رو شده است.
تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید پایگاه خبری لقمه: کمتر از ۵۰ روز از سال ۱۴۰۲ گذشته و نوسان قیمت در بازار قند و شکر، تخم مرغ، مرغ و… ادامه دارد؛ هم اکنون در بازار هر کیلو قند ۳۸، شکر ۳۳ و مرغ ۸۷.۴۰۰ هزار تومان است.
صفحه 80 از 705  اول  قبلی   75    76    77    78    79    80    81    82    83    84    85   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.