ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: فرماندار شهرستان نیر گفت: بعد از ۲ سال وقفه جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد؛ اجرای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتاری اراضی کشاورزی در سال آینده پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: سال آینده ۲ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور باید تحت کشت قراردادی قرار گیرد.
اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: برای تقویت سیستم‌ ایمنی بدن خود از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.
سلاحِ طلاییِ پوتین پایگاه خبری لقمه: در حالی که جنگ روسیه و اوکراین منجر به افزایش چشمگیر قیمت غلات و کمبود برخی اقلام از جمله گندم در جهان شده، مقامات این کشور اتهامات غرب را درباره استفاده از غذا به عنوان سلاح را رد م . . .
آرامش به بازار روغن نباتی برگشت؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه تولیدکنندگان روغن نباتی گفت: با افزایش تولید روغن نباتی، تولید این محصول از تقاضای بازار پیشی گرفته و آرامش در بازار روغن نباتی برقرار شد.
هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: سازمان دامپزشکی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۷ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت شده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور خبر داد؛ ۷۰ هزار تن مرغ در سردخانه داریم و ۷۰ هزار تن ذخیره کردیم پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور خبر داد که ۲۰ کشتی حامل بیش از یک میلیون تن نهاده دام و طیور داریم که بخشی از آن منتظر بارگیری و تخلیه و بخش دیگر روی آب است.
صفحه 120 از 707  اول  قبلی   115    116    117    118    119    120    121    122    123    124    125   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.