ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

۹ تخلف وزارت جهاد کشاورزی در ماجرای «آریو تجارت سهیل» پایگاه خبری لقمه: اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور در نامه ای به معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، ۹ تخلف این وزارتخانه را در ماجرای آریو تجارت سهیل و واردات نهاده های دامی برشمر . . .
نظارت بر گرانفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است پایگاه خبری لقمه: نظارت بر گرا نفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است، آنها هر طوری که دلشان بخواهد عمل می کنند.
تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق پایگاه خبری لقمه: وزیر صمت گفت: در قالب طرح جامع مبارزه با کالا قاچاق، پنج اولویت کالایی از جمله لوازم یدکی، پوشاک، لوازم خانگی و…، به ترتیب مراحل عملیاتی آن که اکنون گام سوم آن آغاز شده است، اجرایی م . . .
معاون وزیر جهاد کشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون تن است پایگاه خبری لقمه: معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش بینی می‌شود میزان خرید تضمینی گندم امسال به ۶ میلیون تن برسد.
زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ پایگاه خبری لقمه: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران با اشاره به اینکه مرغداران در هر کیلو تولید تخم مرغ ۲۳ هزار تومان ضرر می‌کنند، گفت: با این وضعیت مرغ‌ها کشتار می‌شوند.
نشست خبری اتاق اصناق برگزار شد/ کاهش گران فروشی با درج قیمت روی کالا پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف تهران گفت: بعضی از کارخانجات، کالاها را بدون فاکتور رسمی و به صورت قطره چکانی به واحدهای صنفی تحویل می دهند.
کالاهای اساسی در گمرکات/ ترخیص کالای اساسی از گمرکات پایگاه خبری لقمه: بیش از 4.3میلیون تن کالای اساسی موجودی اماکن بندری و شناورهای مستقر در شمال و جنوب کشور هستند که پس از انجام تشریفات ترخیص در حال ورود به زنجیره توزیع و تامین کشور هستند.
صفحه 115 از 707  اول  قبلی   110    111    112    113    114    115    116    117    118    119    120   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت